Huilende ICTers vs scheer meneer

Door White_Collar op donderdag 2 oktober 2014 13:53 - Reacties (104)
Categorie: -, Views: 14.507

Kamp huilende icters vs scheer meneer.
(The Internets: Ik ben er helemaal klaar mee, oh wacht.. toch niet vs Terra Dragon Stop: Ik ben er helemaal klaar mee)

Prachtig dat gevecht tussen verschillende lui op tweaksblog, ik smul ervan! [/sarcasme]

Ik vraag me werkelijk af of je wel iets te doen hebt in je leven om elkaar zo het leven zuur te maken.
Ga je druk maken over andere dingen ;)
Het leven is veel te leuk om hier zoveel tijd en energie in te steken.

En nu weer lief doen, want ik wil toffe blogs lezen en niet deze onzin die jij nu btw ook aan het lezen bent ;)

Poll: Bij welk kamp hoor jij?
Kamp Scheer meneer
Kamp huilende icters
Kamp popcorn etende buitenstaanders
Kamp schrijf je inhoudelijke blog maar ;)
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=392325&layout=2&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier


En ik beloof dat ik nog met een echt blogje zal gaan komen :)
Volgende week een blog over: De media wereld in een notendop

Reacties


Door Tweakers user O88088, donderdag 2 oktober 2014 13:56

Scheermeneer :D geniaal :)

Door Tweakers user wheez50, donderdag 2 oktober 2014 13:58

Je weet dat je jezelf net in het kamp huilende ICTers hebt gevoegd?


Door Tweakers user O88088, donderdag 2 oktober 2014 13:59

wheez50 schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 13:58:
[...]


Je weet dat je jezelf net in het kamp huilende ICTers hebt gevoegd?
Nee ik ben nog steeds neutraal :) ik vond alleen die benaming voor Jigu Yong leuk.

Door Tweakers user himlims_, donderdag 2 oktober 2014 14:01

link?

* himlims_ vind schermeneer blog wel geinig, beetje (veel) commercieel, maar frisse wind op de blogs

Door Tweakers user ChojinZ, donderdag 2 oktober 2014 14:05

"Ga je druk maken over andere dingen ;) "

Pot verwijt de ketel. ;)

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 14:07

ChojinZ schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 14:05:
"Ga je druk maken over andere dingen ;) "

Pot verwijt de ketel. ;)
Kijk iemand wordt wakker! Dat was ook de ironie van mijn blogje ;)

Door Tweakers user Mortum, donderdag 2 oktober 2014 14:09

hť had ik net al een bak popcorn op..

dit is slecht voor mijn figuur!

*pakt nieuwe bak popcorn*

Door Tweakers user Pathogen, donderdag 2 oktober 2014 14:18

Ik vind het anders maar vet irritant. Het overspoelt de wel leuke Tweakblogs de hele tijd :P

Door Tweakers user rohaantje, donderdag 2 oktober 2014 14:35

didn't read, didn't care..

simpel toch?!!

Door Tweakers user azerty, donderdag 2 oktober 2014 14:35

beloof je dat het bij deze ene blijft? anders moet ik je aan mij blacklist toevoegen :+

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 14:36

wsitedesign schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 14:35:
beloof je dat het bij deze ene blijft? anders moet ik je aan mij blacklist toevoegen :+
beloofd O-)

Door Tweakers user McGryphon, donderdag 2 oktober 2014 14:39

Ik mis de optie Touwtje.

Door Tweakers user Kaalus, donderdag 2 oktober 2014 14:40

Heerlijk altijd om te volgen dit, en het is niet de eerste keer xD Al zou ik toch nog eerder onder de huilende ICT'ers vallen, als je zo om aandacht vraagt dan wordt er natuurlijk een keer gereageerd....

Door Tweakers user Woohooo, donderdag 2 oktober 2014 14:43

Heb ik iets gemist?

Door Tweakers user ChojinZ, donderdag 2 oktober 2014 14:46

Waarschijnlijk heb jij nog geen baardgroei? :>

Door Tweakers user Mortum, donderdag 2 oktober 2014 14:48

ik mis eigenlijk nog de 2-deling in popcorn etende buitenstaanders:

- Baar dragende popcorn etende buitenstaanders
- Gladgebekte popcorn etende buitenstaanders

want.. dat is schijnbaar belangrijk omdat we alles in hokjes plaatsen!

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 14:51]


Door Tweakers user markdm, donderdag 2 oktober 2014 15:12

Ik begrijp de commotie niet, als hij een blog over scheren wil schrijven weet ik niet wat er mis mee is? Dan lees je hem maar niet als je het niet wil.

Door Tweakers user Pathogen, donderdag 2 oktober 2014 15:18

Kunnen we hier geen Epic Rap Battle over maken?

Door Tweakers user Pat911, donderdag 2 oktober 2014 15:19

Commotie bestaat er volgens mij uit dat hij continu om aandacht vraagt (o.a. voor zijn eigen website). Valt bij mij onder de categorie spam.

Door Tweakers user Hennie-M, donderdag 2 oktober 2014 15:24

Ik ben een huilende ICT'er want je jat mijn scheermeneer opmerking ;)
The Internets: Ik ben er helemaal klaar mee, oh wacht.. toch niet

Maargoed, blijft lachen dat tweakblogs... wat een soap :) #TweakBlogGate

edit: en nu lees ik dat ie weer een jankpost gemaakt heeft.. wat een zielig mannetje. Terra Dragon Stop: Daar gaan we weer... de meelifters

Kunnen we geen kickstarter opzetten om wat professionele hulp voor die jongen te regelen?

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 15:29]


Door Tweakers user -RetroX-, donderdag 2 oktober 2014 15:24

ooooeeeeh.... poll!!!!

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 15:31

Hennie-M schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:24:
Ik ben een huilende ICT'er want je jat mijn scheermeneer opmerking ;)
The Internets: Ik ben er helemaal klaar mee, oh wacht.. toch niet

Maargoed, blijft lachen dat tweakblogs... wat een soap :) #TweakBlogGate

edit: en nu lees ik dat ie weer een jankpost gemaakt heeft.. wat een zielig mannetje. Terra Dragon Stop: Daar gaan we weer... de meelifters

Kunnen we geen kickstarter opzetten om wat professionele hulp voor die jongen te regelen?
Ah kak, je was mijn scheermeneer opmerking voor. Ik had hem toch echt zelf verzonnen haha.

Door Tweakers user Hennie-M, donderdag 2 oktober 2014 15:37

White_Collar schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:31:
[...]


Ah kak, je was mijn scheermeneer opmerking voor. Ik had hem toch echt zelf verzonnen haha.
Ach... GMTA ;-)
En zeeeer waarschijnlijk was iemand anders mij ook voor :)

Door Tweakers user Roadrunner, donderdag 2 oktober 2014 15:39

Ik heb werkelijk geen idee waar dit allemaal om gaat en hoe deze fittie is ontstaan. In beide blogs word ik er geen wijs uit. :?

Door Tweakers user Patriot, donderdag 2 oktober 2014 15:45

Roadrunner schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:39:
Ik heb werkelijk geen idee waar dit allemaal om gaat en hoe deze fittie is ontstaan. In beide blogs word ik er geen wijs uit. :?
Het valt best mee hoor :+ Scheermeneer is zwakbegaafd maar doet wel graag mee met de rest, vaak op een manier die anderen op een gegeven moment irritant gaan vinden. Als daar wat van wordt gezegd schiet scheermeneer in de verdediging en gaat het van kwaad tot erger.

Op een gegeven moment heeft scheermeneer gezegd te stoppen met bloggen (daarom heet zijn blog ook "Terra Dragon Stop"), maar is daar later stilletjes op teruggekomen (lees: hij ging opeens gewoon weer bloggen). Nu is hij dus blijkbaar weer van plan te stoppen, en daar reageert Douweegbertje op.

Door Tweakers user Kraz, donderdag 2 oktober 2014 15:46

Eensch met RoadRunner!

Ik kom (kwam) op het forum om te lezen over het scheren en om eerlijk te zijn ben ik daar terecht gekomen via een blog!
Om er vervolgens wat meer over te kunnen lezen en leren was interessant.

Waar ik me alleen aan stoorde was dat er vaak naar prijzen werd verwezen wat in mijn geval helemaal niets uitmaakt.
Mij gaat het om de ervaringen en meningen van de producten; Wat ruikt lekker? Wat scheert goed? etc.

Of iemand 100 euro aan spullen uitgeeft of 10 euro, dat maakt mij niet uit.

Zoals het topic nu in elkaar zit lijkt het meer op een bash richting elkaar. Hoe dat is begonnen...beats me!

Door Tweakers user 318025, donderdag 2 oktober 2014 15:55

Het meeste grappig vind ik persoonlijk, dat gallery: Douweegbertje zijn blogpost schrijft precies een week nadat ik mijn blogpost schreef.

Als ik het dus goed begrijp is hij gaan meeliften op mijn blogpost van vorige week omdat het hem stoort dat ik promotie voor mij scheerblog gemaakt heb.

Nou en blijkbaar stoort dat bepaalde personen zodanig dat ze daar over moeten klagen op GoT, waaruit dus gewoon blijkt dat ik niet het spammen ben en ik ook mijn eigen website via mijn eigen Tweakblog mag promoten.

Nou goed en vanmorgen heb ik dus gereageerd op de post van gallery: Douweegbertje en hij verwijderd dus gewoon mijn reactie, wel willen meeliften op mijn blog maar mij vervolgens niet laten reageren. Ik ga me er verdere overigens niet mee bezig houden, maar omdat Douweegbertje mijn reacties verwijderd heb ik hier een algemene reactie staan die ik snel in mijn lunchpauze getikt heb ( Ik ga ja niet teveel energie hier aan verspillen ).

Door Tweakers user Hennie-M, donderdag 2 oktober 2014 15:58

Jigu-Yong schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:55: huil huil, het ligt niet aan mij maar iedereen doet stom!
Ga gewoon een andere hobby zoeken als je het zo vervelend vindt.

Door Tweakers user xleeuwx, donderdag 2 oktober 2014 16:00

Patriot schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:45:
[...]


Het valt best mee hoor :+ Scheermeneer is zwakbegaafd maar doet wel graag mee met de rest, vaak op een manier die anderen op een gegeven moment irritant gaan vinden. Als daar wat van wordt gezegd schiet scheermeneer in de verdediging en gaat het van kwaad tot erger.

Op een gegeven moment heeft scheermeneer gezegd te stoppen met bloggen (daarom heet zijn blog ook "Terra Dragon Stop"), maar is daar later stilletjes op teruggekomen (lees: hij ging opeens gewoon weer bloggen). Nu is hij dus blijkbaar weer van plan te stoppen, en daar reageert Douweegbertje op.
Het is niet de eerste keer dat hij zegt te gaan stoppen dat is al stuk of 2 a 3 keer geweest. Als hij hier zijn scheerblog wil neerzetten dan is dat helemaal geen probleem niemand die je hoort klagen (op een paar huilende icters na).

Maar je moet niet op je eigen blog op persoonlijke berichten ingaan (begint op macht misbruik te lijken) of reacties verwijderen van mensen die niet de zelfde mening delen in plaats van hier gewoon op in gaan.

En als hij dan zegt te gaan stoppen en hij start weer doodleuk alsof er niks gebeurt is (tot 2 a 3 keer toe) dan worden mensen op gegeven moment het wel een beetje bui.

Door Tweakers user 318025, donderdag 2 oktober 2014 16:02

Patriot schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:45:
[...]


Het valt best mee hoor :+ Scheermeneer is zwakbegaafd maar doet wel graag mee met de rest, vaak op een manier die anderen op een gegeven moment irritant gaan vinden. Als daar wat van wordt gezegd schiet scheermeneer in de verdediging en gaat het van kwaad tot erger.
Zwakbegaafd? Watblieft? Ja ik heb mijn beperkingen, en ja ik functioneer niet zodanig als de maatschappij graag zou willen dat ik functioneer, maar ik ben beslist niet zwakbegaafd. Wel heb ik een vorm van autisme, maar absoluut niet zwakbegaafd.
Op een gegeven moment heeft scheermeneer gezegd te stoppen met bloggen (daarom heet zijn blog ook "Terra Dragon Stop"), maar is daar later stilletjes op teruggekomen (lees: hij ging opeens gewoon weer bloggen). Nu is hij dus blijkbaar weer van plan te stoppen, en daar reageert Douweegbertje op.
Klopt, en die oude blog is daarom ook verwijderd inclusief waardevolle content zoals over de MK808B, maar sinds ik begonnen ben met het verhuizen ben ik weer begonnen met afentoe te bloggen op Tweakblogs.

Overigens heb ik nergens geschreven dat ik weer van plan was om te stoppen, dat is blijkbaar een verkeerde interpretatie van mijn blogpost, en uiteindelijk heb ik besloten om mijn activiteit te minimaliseren omdat ik zelf al dit drama spuugzat ben.

Door Tweakers user Tsurany, donderdag 2 oktober 2014 16:12

Het was vooral de hoop dat je eindelijk eens ging stoppen. Helaas, weer een teleurstelling rijker.

Door Tweakers user Kaasplank, donderdag 2 oktober 2014 16:18

Ach, over een klein jaartje mag je je naam weer wijzigen en kun je weer een soort van opnieuw beginnen voordat je weer in je oude gedrag terugvalt :P

Door Tweakers user TIGER79, donderdag 2 oktober 2014 16:20

Overigens heb ik nergens geschreven dat ik weer van plan was om te stoppen
Sorry hoor maar je hebt wel degelijk al ergens aangegeven dat je zou gaan stoppen, alleen die blogs heb je dus verwijderd...
Wel gewoon eerlijk blijven he ;)
Kan een welles nietes verhaal worden maar er bestaat ook nog zoiets als een collectieve geheugen, and exactly that is biting you in ur ass right now !

En over het feit dat je alle drama spuugzat bent : waar denk je dat die drama vandaan komt ? Uit het niets ? En wat dacht je dat wij jou drama niet spuugzat zijn ?

Najah, as always, kop in het zand en het ligt aan de anderen... Het is goed met jou...
Wil je nog een snoepje ?

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 16:22]


Door Tweakers user 318025, donderdag 2 oktober 2014 16:22

Ik heb het over dit artikel, en als je mijn reactie dus goed leest dan lees je ook dat ik toegeef dat wel ooit gezegd te hebben. Uh nee jullie vinden het juist leuk om op persoonlijke blogs waar iemand van zich afschrijft, die persoon lekker in de zeik te zetten.

Dus nee ik denk dat vele van jullie juist dit drama leuk vinden, want je moet eens opletten hoeveel views een drama wel niet creŽert en plots moeten bepaalde personen weer de moraalridder uithangen en word er geen rekening meer gehouden met persoonlijke gevoelens van iemand.

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 16:25]


Door Tweakers user Ashilh, donderdag 2 oktober 2014 16:23

Het hele gebeuren komt over als een ruzie op een schoolplein.
Intens treurig.

Door Tweakers user Speedfightserv, donderdag 2 oktober 2014 16:33

Scheermeneer, haha. Dit is niet mijn scheerwinkel vriend ;)


Door Tweakers user A Lurker, donderdag 2 oktober 2014 16:34

Jigu-Yong schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:55:
Als ik het dus goed begrijp is hij gaan meeliften op mijn blogpost van vorige week omdat het hem stoort dat ik promotie voor mij scheerblog gemaakt heb.
Wat heb jij een gruwelijke plaat voor je kop zeg. Meeliften? Je bedoelt afzeiken? Er valt niks mee te liften op een hoop moddergegooi heen en weer.

Wel merk ik dat ik niet de enige ben die je laf vindt. Maar dat verdedig je gewoon weg tot op een punt dat je enkel en alleen haters en fans over hebt. Iets zegt me dat het ook anders had gekund.

Het zou je sieren om niet elke keer in de verdediging te schieten en gewoon reacties toe te laten op je blogs. Nu lijkt het echt gewoon een dagboek. En dagboeken worden wij als Tweakers over het algemeen niet erg vrolijk van zo blijkt. Dan kun je je beroepen op "ja maar dat mag ik". Dat klopt, net zoals dat wij door mogen gaan met kritiek leveren op jouw manier van bloggen.

Fight fire with fire...

Door Tweakers user eagle00789, donderdag 2 oktober 2014 16:42

Waarom mis ik de optie om iedereen gewoon in zijn waarde te laten en elkaar te accepteren zoals we zijn [/discriminatie]

Door Tweakers user 318025, donderdag 2 oktober 2014 16:43

Nee ik laat niet reacties toe, en daar heb ik een goede reden voor en dat is omdat ik op Tweakblogs niet de reacties goed kan modereren. Of moet ik het soms maar toe staan dat een heel legertje in de reacties mij persoonlijk gaat aanvallen?

Ik persoonlijk heb daar geen zin in, want ik heb ook gevoelens en daarom heb ik mensen die wel het goede met mij voor hebben de mogelijkheid gegeven om per DM te reageren en de personen die nu veel de aanval in zetten hoor je dan niet.

Als ik de reacties beter kon modereren had ik ze dus zo weer aangezet, maar ik werk van 8:00 tot 16:00 dagelijks en kan niet in de baas zijn tijd de boel gaan beheren. En ja op Tweakblogs moet je we modereren, dat is zelfs een verplichting in zekere zin.

Door Tweakers user Kaasplank, donderdag 2 oktober 2014 16:52

Het reageren in de baas zijn tijd gaat je wel prima af :9

Door Tweakers user 318025, donderdag 2 oktober 2014 17:01

Lunchpauze he, en ik ben al klaar met werken voor vandaag :)

Door Tweakers user redbullet, donderdag 2 oktober 2014 17:04

eagle00789 schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 16:42:
Waarom mis ik de optie om iedereen gewoon in zijn waarde te laten en elkaar te accepteren zoals we zijn [/discriminatie]
dat dus

Door Tweakers user Cerius, donderdag 2 oktober 2014 17:05

Leukste van alles:

Jigu-Yong krijgt echt een enorme boost in zn webhits nu met al dat gezeik om hem heen. Wat geeft het hem een fuck dat er negatief over hem wordt uitgelaten?

A: Zijn natscheren.nl blog wordt nu op zo'n...schatting... 4 plekken binnen tweakers genoemd? Nice...
B: Zijn Blog wordt door iedereen bekeken, want...waar gaat het over..?
C: Er is geen slechte reclame, naamsbekendheid heeft hij zeker.

Te vergelijken met een iPhone 6. Iedereen zeikt erover, iedereen lacht het uit, worden toch 10 mil. van verkocht. Denk je dat Apple Care(s)? #drumroll.

Dus... zoute popcorn alsjeblieft, ja doe maar een grote. En een tandestoker alsjeblieft...klote fliebeltjes...

Edit: Spelling

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 17:08]


Door Tweakers user Mrjraider, donderdag 2 oktober 2014 17:37

Jongens... Serieus?

Er word op GoT al gezeikt over een blogpost en nu ook op TweakBlogs..
Jullie (en dan bedoel ik iedereen die reageert op het onderwerp, er een issue van maakt, die gewoon van ranten houde) houden de cirkel in stand. Laat die gebruiker toch eens met rust.. Nee beter LAAT HET ONDERWERP eens vallen.. Jullie verzieken het voor jezelf door er een knetter groot probleem van te maken terwijl je met negeren al een heel eind komt.

ik heb er geen last van dus waarom een ander wel? Gaat je pc stuk als je op zijn blogs kwijt? Word ineens je hond ziek als je zijn website perongeluk aan klikt? Valt je oma nu dood neer omdat je natscheren googled?
NEE...

Hou dan ook op :+

Door Tweakers user Patriot, donderdag 2 oktober 2014 18:18

xleeuwx schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 16:00:
[...]


Het is niet de eerste keer dat hij zegt te gaan stoppen dat is al stuk of 2 a 3 keer geweest. Als hij hier zijn scheerblog wil neerzetten dan is dat helemaal geen probleem niemand die je hoort klagen (op een paar huilende icters na).

Maar je moet niet op je eigen blog op persoonlijke berichten ingaan (begint op macht misbruik te lijken) of reacties verwijderen van mensen die niet de zelfde mening delen in plaats van hier gewoon op in gaan.

En als hij dan zegt te gaan stoppen en hij start weer doodleuk alsof er niks gebeurt is (tot 2 a 3 keer toe) dan worden mensen op gegeven moment het wel een beetje bui.
Hť, geloof me, er is in de tijd dat zijn nickname nog dicky-long was een heel blog aan mij gewijd omdat ik te kritisch was, dus ik weet precies wat je bedoelt :+ Hij kan als de beste roepen dat hij recht heeft op vrije meningsuiting, maar hij is niet in staat om dat van anderen te erkennen (als je enige kritiek op hem hebt is het een persoonlijke aanval, en als wat je zegt hem ook maar enigszins niet aan staat dan verwijdert hij je comment).

De reden dat ik er in eerste instantie op reageerde was omdat ik niet doorhad dat hij wťrkelijk zwakzinnig (als in, ik ga ervan uit dat er een medische diagnose aan is gekoppeld - dus dit is geen verkapte passief aggressieve manier om hem te kakken te zetten) is. Nu besef ik dat het voor hem eerlijker is om hem gewoon te negeren, hij kan er werkelijk niets aan doen dat hij zo is.

Door Tweakers user Karmos, donderdag 2 oktober 2014 18:19

Ik begin scheer/huil/popcorn-moe te raken.

Door Tweakers user -RetroX-, donderdag 2 oktober 2014 19:08

In het begin vond ik het scheerspul echt wel leuk. Keertje wat anders. Moet kunnen, toch? Wat is nu het grote punt: elke dag herhaling van nieuwe zooi met de nodige spam. Als je iets origineels te vertellen hebt... dikke prima. Als je begint te klinken als een langspeelplaat die continu overslaat dan is dat irritant. Voor een tijd is dŠt zelf nog wel te verdragen maar er komt een punt dat het domweg vervelend... en dat punt is nu zo ongeveer bereikt.

Een auteur schrijft voor zijn lezers. Als die lezers nu roepen dat de gekozen weg niet de juiste is dan moet je als auteur echt ff nadenken waar je mee bezig bent.

Door Tweakers user NLKornolio, donderdag 2 oktober 2014 20:17

Kunnen jullie niet naar geenstijl verhuizen ? Heb meestal de hoop dat als ik op zo'n tweakblog klik, dat het ergens over gaat !

Hoorde laatst een man over internetmarketing dat je eigenlijk nooit op negatieve reacties moet reageren aangezien je daarmee weer reactie vraagt. Je krijgt het ook altijd in het cooieficient weer terug. (jammer dat die autocorrectie dat nou niet verbeterd)

Door Tweakers user Ramon 73, donderdag 2 oktober 2014 20:30

Vroeger, in de tijd van gedrukte communicatie was het makkelijker. Een reporter die je niet beviel? Hup, andere krant. Schrijver keert naar andere stijl/onderwerp? Hup, andere favoriete schrijver.
In de laatste jaren is het zo simpel geworden om op het www iets openbaar te maken, dat elke zwakzinnige sociopaat een site/blog/FB pagina begint om van daaruit de mensen lastig te vallen.
En ook hier op Tweakers zie je allerlei randfiguren opduiken. Denk eens aan die ene vent met zijn gare blogs, Verleemen dacht. Hebben toen ook de haren wekenlang van rechtop gestaan.

Maar goed, Sjieke-Jong zal over wat tijd ook wel opgeven, hij staat immers alleen in zijn mening. Dat wordt 100% bewezen doordat hij reacties uitschakelt in zijn blog. Als er ook positieve zaken in de reacties stonden, dan liet hij de reactie wel open en modde de negatieve dingen wel weg.
Nu kan niemand reageren, en dat is dus het bewijs dat de negatieve dingen de boventoon voeren.

Maar samengevat:
- Parkstad
- Geen ABN beheersen
- Een echte website bouwen kan hij niet
- Werkt bij Fock M*rr*s tussen de Hundlinge
- Geen baardgroei en toch over scheren willen schrijven
- Van FOK! weggepest met pek en veren
- In de hoop dat Tweakers wel lief zijn, ook daar afgezeken worden

Mehn, er zijn mensen die voor minder van de brug springen.
En dit is dan zo'n beetje het niveau van Sjieke-Jong/Dicky-long

Door Tweakers user Jogai, donderdag 2 oktober 2014 20:32

Kan iemand een samenvatting blog maken over wat er in de scheertopics gebeurt is? Ik ben van de popcorn, maar te lui om me er echt in te verdiepen :Y)

Door Tweakers user KillerAce_NL, donderdag 2 oktober 2014 20:38

Jigu-Yong schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 15:55:
Het meeste grappig vind ik persoonlijk, dat gallery: Douweegbertje zijn blogpost schrijft precies een week nadat ik mijn blogpost schreef.

Als ik het dus goed begrijp is hij gaan meeliften op mijn blogpost van vorige week omdat het hem stoort dat ik promotie voor mij scheerblog gemaakt heb.

Nou en blijkbaar stoort dat bepaalde personen zodanig dat ze daar over moeten klagen op GoT, waaruit dus gewoon blijkt dat ik niet het spammen ben en ik ook mijn eigen website via mijn eigen Tweakblog mag promoten.

Nou goed en vanmorgen heb ik dus gereageerd op de post van gallery: Douweegbertje en hij verwijderd dus gewoon mijn reactie, wel willen meeliften op mijn blog maar mij vervolgens niet laten reageren. Ik ga me er verdere overigens niet mee bezig houden, maar omdat Douweegbertje mijn reacties verwijderd heb ik hier een algemene reactie staan die ik snel in mijn lunchpauze getikt heb ( Ik ga ja niet teveel energie hier aan verspillen ).
Grappig, jij denkt dat iemand meelift...wat versta je eronder ? In tegenstelling tot jou, wint hij er niks mee ;)
Ik geen commerciŽle spam bij hem.
Wel grappig om te zien dat White_collar nu ook bij het kamp huilende ict-ers zit, door deze post op te stellen :o


Ik irriteer me maar aan 1 ding en dat is je schaamteloze "ik ben zielig" zelfpromotie :Y) waarmee je de tracker spamt...

Van mij mag je posten wat je wil, maar loop niet steeds je blog omhoog te schoppen, terwijl er niet op gereageerd wordt...

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 20:39]


Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 20:41

KillerAce_NL schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 20:38:
[...]
Grappig, jij denkt dat iemand meelift...wat versta je eronder ? In tegenstelling tot jou, wint hij er niks mee ;)
Ik geen commerciŽle spam bij hem.
Wel grappig om te zien dat White_collar nu ook bij het kamp huilende ict-ers zit, door deze post op te stellen :o


Ik irriteer me maar aan 1 ding en dat is je schaamteloze "ik ben zielig" zelfpromotie :Y) waarmee je de tracker spamt...

Van mij mag je posten wat je wil, maar loop niet steeds je blog omhoog te schoppen, terwijl er niet op gereageerd wordt...
Het doel van deze post was een dialoog aan te gaan tussen de twee partijen. Elkaar blokkeren en te censureren kom je geen haar verder mee. Ik hoop alleen dat er wel weer rust komt op het tweakblogs. Ik zal zelf volgende week een stukje schrijven over Video camera's ectra.

Door Tweakers user Xessive, donderdag 2 oktober 2014 20:44

Popcorn etende buitenstaander aan deze kant.

Ik snap dat iemand zich kan opwinden betreffende de in dit blog(je) beschreven zaken.
Echter ik lees het en leg het naast me neer. Dat moeten meer mensen doen.

O-)

Door Tweakers user sypie, donderdag 2 oktober 2014 21:16

* sypie gooit Tweakblogs uit zijn zijbalk. Wat een geblaat weer. En laat dat nou niet de eerste keer zijn met die blogs.

Door Tweakers user inhico, donderdag 2 oktober 2014 21:30

En ik maar denken dat net niet onzinniger kon dan het Zwarte Piet topic..... Fout!

Door Tweakers user mrc4nl, donderdag 2 oktober 2014 21:31

Laatste tijd veel te veel geneuzel op de tweakblogs. veel meuk weinig tech.

misschien moet ik daar eens wat aan gaan doen en zelf een poging doen een blog te schrijven met inhoud.Maar mij kennende heb ik daar veel tijd voor nodig om alles te factchecken

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 21:56]


Door Tweakers user tss68nl, donderdag 2 oktober 2014 21:40

Scheermeneer: Als je dan nu voor de tweede keer echt nep stopt... wordt de naam dan "Terra Dragon Stop Stop", of "Terra Dragon Stoop"....?

In dat laatste geval zou ik je adviseren om nog een aantal keer meer de handdoek in de ring te gooien, en toch weer door te gaan, zodat het wat lekkerder bekt.... "Terra Dragon Stoooooooop!" :+

Uitroepteken is uiteraard de kers op de taart en valt te verdienen door gemiddeld een 8 te scoren onder de popcorn etende jury. :)

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 21:41]


Door Tweakers user AMD1800, donderdag 2 oktober 2014 21:49

Je doet duidelijk ook zelf mee door zoiets te bloggen. Het hele gemekker van alle kanten hoef ik niet mee te krijgen, dus wat mij betreft haal je deze blogpost weg.

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 21:51

KillerAce_NL schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 20:38:
[...]


Van mij mag je posten wat je wil, maar loop niet steeds je blog omhoog te schoppen, terwijl er niet op gereageerd wordt...
Ik schop helemaal niet mijn blog omhoog, Daarnaast kan je een blog niet eens omhoog schoppen lol

ik reageer op jou bericht.... :/

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 21:56]


Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 21:52

AMD1800 schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 21:49:
Je doet duidelijk ook zelf mee door zoiets te bloggen. Het hele gemekker van alle kanten hoef ik niet mee te krijgen, dus wat mij betreft haal je deze blogpost weg.
En waarom zou ik precies deze blog weg halen?
Het ging mij om de dat er een dialoog gevoerd gaat worden. En die is er nu. Missie geslaagd :)

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 21:55]


Door Tweakers user AMD1800, donderdag 2 oktober 2014 22:22

White_Collar schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 21:52:
[...]


En waarom zou ik precies deze blog weg halen?
Het ging mij om de dat er een dialoog gevoerd gaat worden. En die is er nu. Missie geslaagd :)
Ik had je intensie van deze blogpost nog niet gelezen. Dialoog op gang brengen is nooit verkeerd, en het is je gelukt. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat het iets gaat oplossen. Heb het zelf wel eens geprobeerd op een andere site. Toen was ik iets van 16 en natuurlijk ook mede veroorzaker van de onrust. UIteindelijk werd het dan elkaar de excuses aanbieden en gewoon overgaan tot de orde van de dag. Eens word je het waarschijnlijk toch nooit.

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 22:22]


Door Tweakers user Coltrui, donderdag 2 oktober 2014 22:44

Het is gemakkelijk je intentie aan te passen aan de uitkomst. Ik lees namelijk nergens dat je dialoog wilde. (Integendeel zelfs.)

Laat die jongen met rust - ik zie hier geen meerwaarde in bezijdens boerenvermaak.

Food for thought: negeren. Geen aandacht geven als je zijn stukjes niet lust. Als iedereen dat zou doen, stonden er nu waarschijnlijk lezenswaardige stukken aangeprijsd op de FP.

Door Tweakers user dipje2, donderdag 2 oktober 2014 22:48

blijf het raar vinden dat je bij tweakblogs nergens iets kan reporten voor de moderators of zo.

Dingen neigen gewoon sterk naar haat zaaien met die blogs waar deze over gaat, en wil dus niet de popcorn-etende-buitenstaander zijn, maar die persoon die zich er over verbaasd dat het hele zaakje niet gewoon gedelete wordt door Tweakers? Of laat ik het anders zeggen 'ingegrepen'?

Persoon 1 maakt een blog post omdit ie iets niet wil discussieren op het forum of voelt dat ie daar wordt weg gepest, Persoon 2 heeft zoiets van 'lekker puh dan doe ik toch lekker hetzelfde, maak een blog post waar wel reacties zijn, zodat we lekker kunnen bitchen over je'.

Ben ik echt de enige die dit gewoon kinderachtig gedrag vindt van beiden? En dankzij de clicks en de reacties staan de posts nog lekker op de frontpage in de spotlight ook :S.

Persoon 1 moet gewoon leren 'slikken', en niet dingen van zich af willen schrijven op een publieke plek, dat lokt gewoon uit. Ik snap dat dit niet goed is, maar dat is nou eenmaal de zielige staat van 'het sociale internet' tegenwoordig.

Persoon 2 is gewoon bezig met pesten en haat zaaien.

Dit komt voort uit een forum topic blijkbaar, waarom het niet lekker daar houden? Omdat op je blog posts de moderators niets kunnen doen? Dan is dat toch een probleem, want dit maakt het blijkbaar wel nodig...

Vind eigenlijk dat de originele blogpost van Persoon 1 gewoon weg moet, die van persoon 2 al helemaal (met iets van een flinke waarschuwing dat hij de voorzieningen van Tweakers / Tweakblogs niet voor zoiets hoort te gebruiken en dat het niet welkom is) en deze dan ook. Houdt het lekker in het forum...

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 22:56

Coltrui schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 22:44:
Het is gemakkelijk je intentie aan te passen aan de uitkomst. Ik lees namelijk nergens dat je dialoog wilde. (Integendeel zelfs.)
lees mijn reacties maar eens op berichten die hier gepost zijn. Dan lees je dat ;)

Sterker nog, de toon slaat nu de goede kant op, hoe gaan we dit met ze alle oplossen?

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 22:58]


Door Tweakers user Coltrui, donderdag 2 oktober 2014 23:04

White_Collar schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 22:56:
[...]


lees mijn reacties maar eens op berichten die hier gepost zijn. Dan lees je dat ;)

Sterker nog, de toon slaat nu de goede kant op, hoe gaan we dit met ze alle oplossen?
Dat bedoel ik. Je reacties. In je reacties spreek je wel over je intentie (omdat het blijkbaar zo uitdraait), maar ik vind geen snuifje poging tot verzoening terug in je uiteindelijke blogpost. Je begrijpt me vast wel. En als jij het niet begrijpt, zijn er vast anderen die dat wel doen. :)

(Citeer anders eens een excerpt uit je stukje waaruit moet blijken dat je altruÔstisch uit was op verzoening?)

[Reactie gewijzigd op donderdag 2 oktober 2014 23:04]


Door Tweakers user Pataar, donderdag 2 oktober 2014 23:06

*Pataar eet zijn popcorn terwijl hij de reacties leest* :Y)

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 2 oktober 2014 23:28

AMD1800 schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 22:22:
[...]


Ik had je intensie van deze blogpost nog niet gelezen. Dialoog op gang brengen is nooit verkeerd, en het is je gelukt. Ik geloof eerlijk gezegd niet dat het iets gaat oplossen. Heb het zelf wel eens geprobeerd op een andere site. Toen was ik iets van 16 en natuurlijk ook mede veroorzaker van de onrust. UIteindelijk werd het dan elkaar de excuses aanbieden en gewoon overgaan tot de orde van de dag. Eens word je het waarschijnlijk toch nooit.
Yup, daarin ben ik het volledig met je eens. De toon is erg agressief naar elkaar toe. Begrijpelijk dat er irritatie is, maar is het dan nodig om zo hard collectief naar iemand uit te halen? en hoe zorgen we ervoor dat dit niet meer gebeurd.

Door Tweakers user beascob, donderdag 2 oktober 2014 23:40

Ik zit te huilen van plezier...
Als ik niks meer opneem ga ik blogs lezen. :o

Door Tweakers user Haas_nl, donderdag 2 oktober 2014 23:41

Autisme soms best vermakelijk.

Door Tweakers user White_Collar, vrijdag 3 oktober 2014 00:16

Coltrui schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 23:04:
[...]


Dat bedoel ik. Je reacties. In je reacties spreek je wel over je intentie (omdat het blijkbaar zo uitdraait), maar ik vind geen snuifje poging tot verzoening terug in je uiteindelijke blogpost. Je begrijpt me vast wel. En als jij het niet begrijpt, zijn er vast anderen die dat wel doen. :)

(Citeer anders eens een excerpt uit je stukje waaruit moet blijken dat je altruÔstisch uit was op verzoening?)
Laat ik een counter vraag stellen: Wat voegt het toe om dat wel of niet in een blog post te zetten? Ik geef het via diverse kanalen aan, zowel op het got forum als hier in diverse reacties. Waarom daar niet op vertrouwen en alles in twijfel trekken? Ik schiet er weinig mee op om te stoken.

Door Tweakers user i-chat, vrijdag 3 oktober 2014 07:39

en trouwens het zou wel heel hypocriet zijn, wanneer tweakers.net deze discussie weer de mondsnoerd,

de scheermeneer, is namelijk niet het probleem, hij is alleen hoe zoveelste mikpunt, en het fijt dat hij zo'n plaat voor zijn hoofd heeft maakt het alleen maar erger.

het feit is gewoon dat mensen 'kudde' dieren zijn, kortom zodra iets niet ten goede komt van allen (of in ieder geval een groot deel daarvan) wordt iets gewoon uitgesloten. om in onze kudde (wij mensen noemen dat heel verwaand vaak 'maatschappij' (omdat we menen beter te zijn dan alle andere diersoorten)),

maar goed, om in deze vergelijking te blijven, kun je dus 3 dingen doen.

1 doen alsof er niets veranderd, irritant blijven doen net zo lang tot er iemand die sterker is zo genoeg heeft van je dat hij er iets aan doet alfa mannetje die een zwakker ander mannetje die niet weg wel gewoon afmaakt...

2 het versoten dier verlaat de kudde maar heel onopvallend zodat niemand hem opmerkt of zich aan hem stoort, blijft ie toch rond hangen, zodat ie nog deels beschermt word.. zoiets gaat eigenlijk alleen maar goed zolang je niemand stoort, niemand in de weg loopt en niemand echt opmerkt dat je er eigenlijk helemaal niet hoort...

3 je gaat ervan door, al dan niet op zoek naar een nieuwe kudde of je begint er zelf eentje..


maar goed, als tweakers wil dat mensen anderen gaan negeren wanneer die hen niet aanstaan moeten ze dat misschien eens gaan faciliteren. het huidige systeem blijkt niet te werken dat hebben we inmiddels toch wel door, OF hebben de heren beleidsmakers in de tnet crew soms een NOG grotere plaat voor hun kop dan de scheermeneer?

persoonlijk zie ik de scheermeneer als een irritant knipperend fel lichtje, je weet dat je er niet naar moet kijken omdat het je afleidt van de rest van het verkeer, maar toch vanuit je ooghoek blijft het trekken en storen. (wellicht is dat de reden waarom fietslampjes tegenwordig niet meer mogen knipperen).

kortom je kunt me nog zovaak zeggen ergens anders heen te kijken maar in mijn ooghoek.......

Door Tweakers user Devian, vrijdag 3 oktober 2014 08:07

We kunnen met ons allen lullen wat we willen. De poll laat vrij duidelijk zien dat we scheermeneer gewoon zijn gang moeten laten gaan zonder alles te bekritiseren...

Door Tweakers user -RetroX-, vrijdag 3 oktober 2014 08:53

Devian schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 08:07:
We kunnen met ons allen lullen wat we willen. De poll laat vrij duidelijk zien dat we scheermeneer gewoon zijn gang moeten laten gaan zonder alles te bekritiseren...
Eh... 14% is voor jou overtuigend?

Ik zie eerder een 62% die het liefst een oplossing ziet vanuit Tnet zoals filters in tweakblogs.

Door Tweakers user SeenD, vrijdag 3 oktober 2014 09:05

Let it slide...

Door Tweakers user ChojinZ, vrijdag 3 oktober 2014 09:23

-RetroX- schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 08:53:
[...]

Eh... 14% is voor jou overtuigend?

Ik zie eerder een 62% die het liefst een oplossing ziet vanuit Tnet zoals filters in tweakblogs.
Die 14% bestaat wel uit meer dan 100 man. Is misschien niet heel veel maar blijkbaar is er vanuit de community wel vraag naar.
Coltrui schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 22:44:
Het is gemakkelijk je intentie aan te passen aan de uitkomst. Ik lees namelijk nergens dat je dialoog wilde. (Integendeel zelfs.)

Laat die jongen met rust - ik zie hier geen meerwaarde in bezijdens boerenvermaak.

Food for thought: negeren. Geen aandacht geven als je zijn stukjes niet lust. Als iedereen dat zou doen, stonden er nu waarschijnlijk lezenswaardige stukken aangeprijsd op de FP.
Jij moet gewoon meer blogjes schrijven. Krikt de gemiddelde kwaliteit omhoog, scheermeneer komt minder vaak boven drijven in de tracker, en hebben de meeste tweakers weer eens wat leuks te lezen.

Win-Win voor iedereen! 8-)

Door Tweakers user B00st3r, vrijdag 3 oktober 2014 10:13

Als ik klik op dat Terra-nogwat-gedoe, krijg ik dit:

Helaas, er zijn geen posts gevonden.

Door Tweakers user Hennie-M, vrijdag 3 oktober 2014 10:28

edit: nevermind.
Ik zie dat alleen zijn afscheidstopic weg is.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 3 oktober 2014 10:28]


Door Tweakers user .oisyn, vrijdag 3 oktober 2014 10:28

Persoonlijk vind ik dat alle blogs moeten kunnen (binnen de randen van de wet en de regels van t.net uiteraard). Dus ook blogs die vinden dat bepaalde blogs niet kunnen.

Dat leuke blogs ondergesneeuwd worden door crappy blogs is een fundamenteel probleem van tweakblogs als systeem, niet van de mensen die blogs schrijven.

Door Tweakers user Annie1980, vrijdag 3 oktober 2014 10:43

:+ lekker die popcorn .. ik lees soms blogs maar wat een sneu gedoe zeg, ik heb dat afscheidsblog ook gelezen... vond het nogal aandachttrekkeritus maar is negeren niet gewoon de beste optie, negatieve aandacht is toch aandacht zeker aangezien die in zulk soort blogs zichzelf in de slachtofferpositie manoeuvreert. Sommige mensen bereik je gewoon niet, gewapend beton voor het hoofd.

Door Tweakers user Coritchando, vrijdag 3 oktober 2014 11:16

Ik geniet van de fittie tussen een zwakbegaafde scheerkneus en een contactgestoorde IT'er :D :D :D

Door Tweakers user KillerAce_NL, vrijdag 3 oktober 2014 11:33

White_Collar schreef op donderdag 02 oktober 2014 @ 21:51:
[...]


Ik schop helemaal niet mijn blog omhoog, Daarnaast kan je een blog niet eens omhoog schoppen lol

ik reageer op jou bericht.... :/
Vriend, LEZEN ! ik quote "dikke long stop niet stop- aka scheermeneer", en niet jou....

Door Tweakers user KillerAce_NL, vrijdag 3 oktober 2014 11:42

Ik zou niet al teveel medelijden hebben met scheermeneer.
Doodleuk kiest hij zelf de aanval weer nadat hij eerst zielig doet op de fora:
The Internets: Ik ben er helemaal klaar mee, oh wacht.. toch niet


M.a.w. het "overkomt" hem niet, hij zoekt dit zelf op. Blijkbaar vindt hij alle commotie wel leuk..

Door Tweakers user Dj Neo Ziggy, vrijdag 3 oktober 2014 11:44

Zo ik wil er ook even tegen aanpissen: scheermeneer laat zich wel heel erg kennen om z'n blogs weg te halen.

Door Tweakers user WhiteDog, vrijdag 3 oktober 2014 12:18

Liefste scheermeneer, komt er ook een special over het schreren van konthaar? Ben vooral benieuwd welke aftershave je hierbij gaat gebruiken!

Zie ook http://www.craigslist.org/about/best/lax/35274458.html (Slightly NSFW) voor wat inspiratie :)

PS: is het te vroeg om mijn nieuwste website goedkoop-droogscheren.nl met bijbehorende TweakBlog te lanceren??

[Reactie gewijzigd op vrijdag 3 oktober 2014 12:27]


Door Tweakers user Mortum, vrijdag 3 oktober 2014 12:31

Damens en Heren,

Hoe eerder men geen aandacht besteed aan dit alles, hoe eerder dit soorts topics niet meer nodig zijn. ;)

Doe jezelf, maar vooral ook mij, een lol en stop er gewoon mee.

*mn 5e bak popcorn is ondertussen al op, en de smaak begint me nu wel tegen te staan ;) *

Door Tweakers user 318025, vrijdag 3 oktober 2014 12:52

Dj Neo Ziggy schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 11:44:
Zo ik wil er ook even tegen aanpissen: scheermeneer laat zich wel heel erg kennen om z'n blogs weg te halen.
Ze staan offline omdat bepaalde mensen klaagde over het feit dat mijn blogs samen met deze en nog een blog bovenaan in de populaire blogposts stonden. Ik kan ze iedere moment weer online zetten, maar dan krijgen andere bloggers geen kans omdat er nu bijna alleen blogposts in staan die indirect over mij gaan.

Overigens sluit ik mij aan bij de bovenstaande reactie, en op GoT heeft Tweakers.net allang duidelijk gemaakt dat promotie van je eigen website op je eigen tweakblog gewoon toegestaan is. En daarnaast is Tweakblogs gewoon een Blogdienst net als Blogger van Google ;)

Door Tweakers user Mortum, vrijdag 3 oktober 2014 13:29

Mijn laatste toevoeging, aan dit gehele verhaal en hopelijk mooie afsluiting:

http://stopcyberbullying.org/

Ik zie alleen al in de laatste 2 dagen al enkele 10-tallen die voor zichzelf wel eens eerlijk mogen zijn of dit alle een tikkeltje te ver gaat.

Jigu-Yong, Het zou jou ook sieren hier verder niet meer op in te gaan.
Elk woord wat je hierover loslaat wordt toch enkel weer tegen je gebruikt.
Mensen zijn kuddedieren en zoals je wel gemerkt heb als 1 persoon met een dergelijk gedrag weg komt, dan volgen er meer.

Aan alle "Huilende ICT-ers" (oftewel, alle die openlijk de jacht voor bloed tegen Jigu-Yong hadden geopend).
http://stopcyberbullying.org/

Voor de duidelijkheid nog 1 keer: http://stopcyberbullying.org/


Negeren is een betere straf dan negatieve aandacht, maar dan moet wel iedereen mee-werken.

Door Tweakers user Kaasplank, vrijdag 3 oktober 2014 13:39

Gelijk heb je. Jigu-Yong pest veel mensen online door ze simpelweg geen wederwoord te gunnen. Tijd dat dat eens stopt!

Door Tweakers user archie2012, vrijdag 3 oktober 2014 14:14

Mortum schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 13:29:
Mijn laatste toevoeging, aan dit gehele verhaal en hopelijk mooie afsluiting:

http://stopcyberbullying.org/

Ik zie alleen al in de laatste 2 dagen al enkele 10-tallen die voor zichzelf wel eens eerlijk mogen zijn of dit alle een tikkeltje te ver gaat.

Jigu-Yong, Het zou jou ook sieren hier verder niet meer op in te gaan.
Elk woord wat je hierover loslaat wordt toch enkel weer tegen je gebruikt.
Mensen zijn kuddedieren en zoals je wel gemerkt heb als 1 persoon met een dergelijk gedrag weg komt, dan volgen er meer.

Aan alle "Huilende ICT-ers" (oftewel, alle die openlijk de jacht voor bloed tegen Jigu-Yong hadden geopend).
http://stopcyberbullying.org/

Voor de duidelijkheid nog 1 keer: http://stopcyberbullying.org/


Negeren is een betere straf dan negatieve aandacht, maar dan moet wel iedereen mee-werken.
Ik was al bang dat iemand het hier op zou gooien. :(

Het is dat Jigu-Yong niet openstaat voor kritiek en daar zijn mensen boos om.
Maar het gewoon te simpel om dan weer een blog te openen, om in mijn ogen gewoon te scoren. Maarja.. ik hoef hier niet te reageren. :P


Door Tweakers user BennyU, vrijdag 3 oktober 2014 14:55

Waarom staat iemand (wie dan ook) niet open voor kritiek?
Wat valt daar aan te doen?
Doen.
just my (last) 2ct.

Door Tweakers user redbullet, vrijdag 3 oktober 2014 15:04

Escovan schreef op vrijdag 03 oktober 2014 @ 14:55:
Waarom staat iemand (wie dan ook) niet open voor kritiek?
Wat valt daar aan te doen?
Doen.
just my (last) 2ct.
manier waarop het gebracht word, of bijv autisme oid.
Zijn genoeg redenen waarom iemand zoiets niet wilt

Door Tweakers user Haas_nl, vrijdag 3 oktober 2014 18:56

Als je hem gaat pesten ben je echt heel dom want het is duidelijk dat er meer aan de hand is en dat de persoon in kwestie dit niet allemaal in de hand heeft.
Dus als je dan gaat zitten kutten ben je redelijk triest.

Door Tweakers user tss68nl, vrijdag 3 oktober 2014 19:31

Wel een beetje gedoe over niet mogen reageren en internet pesten vind ik eerlijk gezegd.

Sommige mensen hebben een aardig bord voor hun kop, en natuurlijk, je kan ze gewoon negeren. Maar datzelfde kunnen we zeggen over de mensen die zich bemoeien met een blog van iemand die zich er wel aan stoort. Waarom negeer je dat dan ook niet?

De persoon in kwestie heeft er zelf een aardig handje van om de aanval te kiezen en anderen te beledigen of discussies uit te lokken. In mijn optiek vraag je er dan ook om.... je provoceert immers om een reactie te krijgen. Dan moeten we niet zielig gaan doen als die reactie niet louter positief is.

Niets mis mee om te reageren, anders blijft dat bord voor eeuwig hangen voor z'n kop. Door af te dwingen dat je geen kritiek mag hebben op dergelijke figuren steun je ze juist in hun denkbeelden. Ze krijgen bijval van compleet onbekenden....precies de aandacht waar ze naar op zoek waren.

Terug in het hok duwen als ze te ver gaan en verder lekker hun gang laten gaan. Dat definieert tenminste grenzen, heeft hij ook wat aan.

Door Tweakers user Dj Neo Ziggy, maandag 6 oktober 2014 11:12

Ik vind het woord pesten wel erg makkelijk.
Dit is geen pesten, scheermeeneer is gewoon te arrogant aanwezig, word daarvoor gebashed, en kan dan niet tegen kritiek.

Door Tweakers user T-Forever, zaterdag 25 april 2015 15:56

Net als blaffende honden zolang er een hek tussen staat, is het internet een goed voorbeeld waar een bariere mensen veranderd in bloedlustige honden.

Hoe vaak komt het nu voor dat je bij een spelletjes volgeschelden word of niks anders dan getrolled word. Dat zijn mensen die iets tekort komen in real life, best sneu.

Pesten is objectief, het word pas pesten als de eene persoon het opvat als pesten.
Net zoals het viva blogstukje over negermannen die na ophef is verwijderd, die mevrouw word beschuldigd van het plaatsen van mensen in hokjes, en dat is incorrect, pas als je ergens over valt plaats je het zelf in een hokje.

Net als de referenties over het droogscheren blog, moet daar nu elke week weer een 'grap' over gemaakt worden. laat het toch eens rusten. Dat de eene persoon knallen onder de gordel geeft, betekend niet dat je het zelf ook mag doen.

Want anders spring ik 't ravijn in, en hoop ik dat alle schapen meespringen, zijn we der in een keer van af ^^

[Reactie gewijzigd op zaterdag 25 april 2015 15:58]


Door Tweakers user Brodo, zondag 26 april 2015 16:07

Wat een sneue bende hier; laat die man toch met rust als je het niet met hem kan vinden...

Andersom gaat natuurlijk ook op...

manmanmanman

Door Tweakers user TommyboyNL, zondag 26 april 2015 20:41

Zullen we deze oude koe anders lekker in de sloot laten liggen?

Door Tweakers user White_Collar, zondag 26 april 2015 20:45

TommyboyNL schreef op zondag 26 april 2015 @ 20:41:
Zullen we deze oude koe anders lekker in de sloot laten liggen?
Zullen we jou anders lekker in de sloot laten liggen? :+

Door Tweakers user Low Flyer, dinsdag 28 april 2015 10:46

Scheermeneer reboot in 1.. 2..3..

Door Tweakers user Dj Neo Ziggy, dinsdag 28 april 2015 13:24

Raar dit, ik had dit echt allang achter me gelaten, mijn laatste reactie was oktober vorig jaar en dan dit weer boven duwen...

Manmanman :+

Ten tweede. scheermeneer is niet meer actief op T.net 11/14 voor het laatste geweest

[Reactie gewijzigd op dinsdag 28 april 2015 13:28]


Door Tweakers user Ultimo, donderdag 18 juni 2015 09:18

Kamp popcorn etende buitenstaanders represent :+

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier ťťn aanmaken.